Luonnollista kauneutta

LUONNONMUKAINEN

Suomalainen VoiDe on ekslusiivinen ihonhoitotuotesarja.
Unisex tuotesarja on korkealaatuinen, 100 % luonnonmukainen, hoitava ja hellävarainen.
 VoiDe tuotteet
tasapainottavat ja puhdistavat ihossa olevia epäpuhtauksia ja häivyttävät ryppyjä tehokkaasti. Elinvoimaisempi ja kuulaampi iho pääsee oikeuksiinsa luonnollisesti – ilman kemikaaleja tai muita haitallisia aineita.

Tuotteissamme hyödynnetään kasviperäisten aineiden parantavia ominaisuuksia aktivoimalla näitä innovatiivisella menetelmällä. Juuri tämä menetelmä tekee voiteistamme poikkeuksellisen tehokkaita ja silti hyvin hellävaraisia.

Tiedämme, että ihmisen iho on hyvin herkkä suojakerros, mutta se on myös älykäs elin - kehomme suurin elin. 
Iho tunnistaa mikä on hyväksemme ja mikä ei, siihen kannattaa aina luottaa. Asiakkaamme huomaavat hyvin nopeasti miten tuotteemme vaikuttavat positiivisesti ihon hyvinvointiin ja elinvoimaan. Lopputuloksen saavuuttamista ei tarvitse 'treenata' viikko- tai kuukausitolkulla. Muutos voi näkyä jopa samana päivänä uniikin aktivointimenetelmän ansiosta.

 

Hinnat löytyvät täältä ja tarkemmat tuoteselosteet löytyvät jokaisen voiteen oman sivun alapuolelta.

Ei synteettisiä hajusteita 
Ei kemikaaleja
Ei steroideja
Ei alkoholia 
Ei lisäaineita 
Ei eläinkokeita

EKOLOGINEN

Otamme ekologisen kulutuksen vakavasti. Tuotepakkauksemme ovat 90-95 % muovittomia. Being Bare tarkoittaa sitä ettemme käytä turhia pahvipakkauksia emmekä etikettejä (lähetämme tuoteselosteen sähköpostiisi). Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja täyttävät EU:n asettamat kriteerit.

VoiDe sopii kaikille ihotyypeille.
VoiDe tuotteet valmistetaan Australiassa.

TESTERIT 

Emme myy sikaa säkissä ja siksi suosittelemme myös kokeilemaan tuotteitamme. Voit tilata itsellesi tuotesarjastamme valitsemasi testerin. Postitamme testerin antamaasi osoitteeseen veloituksetta ympäri maailmaa. Lähetä meidän sähköpostiin nimesi, osoitteesi ja valitsemanne tuotteen nimi, niin pistämme testerisi postiin pika-pikaa! Emme luovuta tietojasi muille osapuolille, emmekä käytä tietojasi muihin tarkoituksiin.

Testerimme ovat pieniä muovirasioita - pyydämme tilaajia uudelleen käyttämään näitä kannellisia rasioita (vaikkapa huulirasvaa tai pikku korvakoruja varten). Näin voimme yhdessä suojella ihanaa, kukoistavaa planettaamme. Kiitämme.  Lisää tietoa täältä.